Sök
Skapa en Fotobok med egna bilder

Höstkampanj!

Gäller t om 31 Oktober 2014

Bäst i test!
"Hög kvalitetskänsla och utomordentlig programvara". Omdöme: "Väldigt allround med bra bildkvalitet och programvara. Kommer att funka till allt från dop, bröllop och fotoprojekt.".

"Här finns det inte speciellt mycket att klaga på vad gäller boken. Bilderna är rätt återgivna både i färg, kontrast och skärpa. Pärm och papper känns bra och ser bra ut. Det enda man kan anmärka på är att bindningen är lite djup vilket ger en liten bildförlust i mitten om man lägger en bild över ett uppslag."

"Att göra boken Sidmallarna fungerar riktigt bra, liksom möjligheten till att välja bakgrunder. För bilderna finns möjlighet till att ställa in skärpa och hudtonsfärg. Rutnätet som finns till hjälp är bra för att få bilderna rätt."

 

Fotobok Stor 200x280 mm hård pärm

Ladda ner designprogrammet till din dator

Med korthusets designprogram skapar du personliga fotoböcker, almanackor, vykort, inbjudningskort, tackkort, visitkort m. m. på din PC eller Mac. Designprogrammet är helt gratis och lätt att installera. Du behöver inte vara uppkopplad när du jobbar med ditt projekt och riskerar inte att ditt projekt försvinner. Du skapar sidor genom att enkelt dra och släppa bilder dit du vill ha dem. Du kan förstora, beskära, flytta, vrida, ändra bakgrunder och lägga till text. Till din hjälp finns det en snabbguide som kan guida dig igenom din beställning.

Använd knapparna i nerladdningsrutan här brevid för att ladda ner ett installationsprogram till PC eller Mac

Skapa din fotobok

Bröllop, svensexa, möhippa, semester, mitt första år, dop, student, födelsedag, receptbok, drinkbok, företagspresentation m.m. Nu kan Du skapa din egen Fotobok på ett enket sätt med marknadens bästa designprogram. Du använder dina bilder från din egen dator, väljer layout och möjligheterna är mer eller mindre obegränsade för Din kreativitet att skapa en unik produkt! Börja arbeta med din fotobok nu genom att ladda ner installationsprogrammet för vårt designprogram här till höger.

När du skapar din fotobok kan du välja på ett antal olika typer av fotoböcker:

Leveranstid

Vi levererar vanligtvis denna produkt på 4-6 arbetsdagar.

Fotobok Liten 200x150 mm hård pärm

Fotobok Mellan 200x200 mm hård pärm

Fotobok Mellan 270x270 mm hård pärm

Fotobok 280x200 mm liggande hård pärm

Fotobok 200x150 mm spiralbunden

Fotobok 200x200 mm spiralbunden

Fotobok 200x280 mm spiralbunden

Fotobok 280x200 mm spiralbunden

Fotobok 200x150 mm mjuk pärm

Fotobok 200x200 mm mjuk pärm

Fotobok 200x280 mm mjuk pärm

Exempelbilder