Sök

Leveranstider

Sista beställningsdag för leverans innan Jul är 19 december kl 24.

 

Under jul och nyår har vi som de allra flesta andra väldigt mycket att göra. Dessutom är det då väldigt viktigt för dig som kund att få din leverans i tid. Därför kommer vi att anstränga oss till det yttersta att hålla så korta leveranstider som möjligt även inför julen.

För leverans innan jul måste du beställa senast torsdag 19 december kl 24. Vi skickar i så fall din beställning med post på fredag 20 december. 

Produkter som är beställda med hjälp av vårt designprogram
Vid beställning via vårt designprogram behöver vi få in beställningen senast tisdagen den 17 december kl 24 om vi skall kunna levereras innan Jul.

Färdigmonterade canvastavlor behandlas av en underleverantör och kräver därför intern transporttid under behandlingen. Leveranstid för dessa blir därför inte under en vecka och vi kan inte garantera en leveranstid.

Stora beställningar, exempelvis storformat, canvas, eller om du helt enkelt har beställt många produkter i samma beställning kan resultera i så pass stora leveranser att posten måste avisera dem. Detta kan fördröja leverans i en dag. Var i sådana här fall uppmärksam på om du får AVI i brevlåda eller som SMS på din mobiltelefon.

Utlämning i butik
Vid utlämning via butik skrivs alla fotoprodukter ut i vårt fotolab. Därför krävs extra tid för transport till butiken. Sista beställningsdag för leverans innan Jul är måndagen 16 december kl 24. Med uthämtning onsdagen 18 december efter kl 15.00.

OBSERVERA ÄVEN:

Att du bör dubbelkolla dina telefonnummer och din e-postadress. Vi behöver uppdaterad information så att vi kan kontakta dig om vi har frågor eller om något går fel. Dessutom kan det ske avisering per e-post eller sms och vi vill inte att du missar en avi.Att vi alltid reserverar oss rätten att ersätta en felaktig produkt. Om du väntar med beställningen till precis innan jul tar du alltså risken att något går fel (även vi kan göra fel ibland) och att inte få en ersättande produkt från oss i tid.