Sök

Hämta i butik

Utlämning i butik

För de som bor i eller kring Malmö kan även hämta sin order 1 gång/vecka på torsdagar, -dock måste order ha lagts på måndagen. Det går nästan alltid snabbare att välja leverans per post.

OBS! För närvarande kan du inte beställa canvas, storformat eller panorama för utlämning i butik. Dessutom finns det i nuläget ingen möjlighet att hämta upp beställningar som gjorts med vårt designprogram i butik. Dessa ordrar levereras alltid med post. 

Ytterligare utlämningsställen i framtiden? Tipsa oss!

Vi är dessutom intresserade av att starta utlämning på andra ställen i landet, så om du har tips om möjliga samarbetspartners vad gäller detta på din ort, eller om du själv driver en butik och är intresserad av ett samarbete, kontakta oss gärna på info@korthuset.se.

Leveranstider vid upphämtning i butik

Butikerna har ingen egen produktion. Väljer du att hämta så skrivs allt ut i vårt centrallabb och skickas till butiken per post. Beställningarna samlas ihop och skickas en gång per vecka. Därför kan det ta två till sju arbetsdagar efter din beställning gjorts tills du kan hämta din beställning. Beställning gjord senast måndag kl. 24:00 kan hämtas torsdag kl. 10:00.