Sök
Skapa egna produkter

Ladda ner designprogrammet till din dator

Med korthusets designprogram skapar du personliga fotoböcker, almanackor, vykort, inbjudningskort, tackkort, visitkort m. m. på din PC eller Mac. Designprogrammet är helt gratis och lätt att installera. Du behöver inte vara uppkopplad när du jobbar med ditt projekt och riskerar inte att ditt projekt försvinner. Du skapar sidor genom att enkelt dra och släppa bilder dit du vill ha dem. Du kan förstora, beskära, flytta, vrida, ändra bakgrunder och lägga till text. Till din hjälp finns det en snabbguide som kan guida dig igenom din beställning.

Använd knapparna i nerladdningsrutan här brevid för att ladda ner ett installationsprogram till PC eller Mac.

Leveranstider
Vi levererar vanligtvis dessa produkter på 4-6 arbetsdagar.

Skapa egna produkter
Vi på Digital4u och korthuset.se arbetar kontinuerligt för att skapa nya produkter för våra kunder och för att leverera dessa snabbt och till så låga priser som möjligt.

Nu har vi introducerat ett antal nya produkter hos oss som inte går att beställa via hemsidan utan som beställs via ett program som man laddar ner och installerar på den egna datorn. Läs mer om produkterna nedan:

De nya produkterna är:

Priser

Hjälp

Vi arbetar alltid med att förbättra den hjälp som finns här på hemsidan. Du kan klicka dig fram till hjälpen nedan. Hittar du inte vad du behöver där kan du som alltid kontakta oss per e-post på info@korthuset.se

Installationshjälp
Krav / rekommendationer för att kunna installera och använda programmet
Hjälp för beställningsprogrammet